Alla inlägg den 4 mars 2008

Av ulla lundstedt - 4 mars 2008 09:55

Efter telefonsamtalet igår betr Tess o Peppes chockartade besked att deras så hett önskade baby hade slocknat i magen, satt jag iklädd jacka med träningsväskan i knät en lång stund och bara lät detta sjunka in. Luften gick på ngt sätt ur mig. Önskade jag kunde springa till stationen och ta direkt-tåget upp till norrlandsskogarna.Vara där och krama om dem alla.

Träna nu? Kändes plötsligt så oväsentligt och ytligt.

Vände på tankarna att träning o motion är det bästa för att undvika sjukdomar längre framöver. Tog målinriktat cykeln (promenera med den tunga väskan hade blivit too much-man behöver ju inte överdriva) och tränade. Roligt? Nej-men belåten att gjort det.

Var helt fascinerad av en kraftig tjej där som verkade ha en personlig tränare som höll på med henne hela timmen.Min egen träning blev väl litet sådär trots allt-då jag i ögonvrån (nåja, jag är dålig på att dölja mitt smyg-iakttagande-snarare intensivt stirrande)kollade vad de gjorde. Rullade på bollen, gå med Graucho Marx-steg etc.

I omklädningsrummet berättade hon att hon alltid haft så dålig karaktär att träna så nu betalar hon 600:- i tim för detta. Shit! Ja så kan man om man har pengar. Träning 3/v =1.800:- i månaden=21.600 om året.

Billigare med promenader vilket jag beslutade mig för att  göranu. Solen skiner. På med trasorna och ut! Ekonomiskt rena sparandet- denna promenad gör att jag sparar typ 600 :-eller har  "tjänat" in 600:-. Man får inte va dum heller hahaha..

Vart ska jag gå nu då...Kungsparken dansa bland snödroppar och alla gula vackra blommor som i stora fält breder ut sig-tänka och känna mig ung, smal och vacker...

morgonkram

Av ulla lundstedt - 4 mars 2008 00:59

Lade mig tidigt 10.00 efter american idol. Trött!! Kunde inte sova. Alla tankar o känslor far runt i skallen så lika bra gå upp, koppla av, tänka på annat säger de vise.Käkat stoor bulle med fetost-mums.och fan!

Tänker på min älskade svärdotter Tess och min superälskade son Peppe som båda så innerligt önskat sig detta lilla barn som blev dem förlorat. För 14 dagar sedan pickade det lilla hjärtat på ultra, men idag hade det slutat slå.Vilken chock för Tess! Och Peppe-som just hade fått tanke o känsla att bottna att han skulle bli pappa igen.Man blir mållös. Vad säger man annat än att jag känner mig ledsen med er etc etc.

Till tjejerna sa Peppe i bilen innan de skulle hämta en gråtande mamma i,  Gävle, att babyn i hjärta i magen hade slutat slå och då är det som att blåsa ut ett ljus.

Hemma kom Elvira ut i köket till Tess med en kastrull och sa" Jag har gjort en trolldryck mamma som du ska dricka för då blir bebnyn kanske frisk igen,!

Morgondagen blir tuff för dem-

Som väl är !!!!! ska hon neka medicinsk abort - tack o lov - och begära skrapning.Pratade mkt om det idag ,medic abort vilket jag på det bestämdaste avrådde. Alltför måmga har fått problem efter medicinsk sådan att senare bli gravid samt att de får föda fram barnet hemma och -ja vad gör man . spolar ner det i toa.?  Många jag känner som måst utstå detta har måst göra så med djupa ångestdepressioner som följd.

Skaförsöka sova igen -natti

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards