Alla inlägg den 9 mars 2008

Av ulla lundstedt - 9 mars 2008 21:00

Blev uppbjuden på söndags-mys-frukost














Blev uppbjuden på söndags-mys-frukost av Morris i morse. En strålande glad Beppe!! kom springande "bobo bobo", hoppade upp och pussades varefter Morris kom farande och med ett språng hoppade upp och kramades. Sedan skulle beppe göra samma tur en gång till med ny puss. Mysigt. Benne med 4 kompisar hade invaderat Bennes rum hela natten och låg därinne hullerombuller kollade TV. Fina övernattade hos en killkompis ! tillsammans med Matilda bör jag nog tillägga.

Lina satt med nyvaket hår (ler) och ledbruten kropp efter gårdagens stagefighting med R och hennes teatergrupp. Jag var med som typ sekreterare för att anteckna så mkt som möjligt. Det var en avancerad kurs de genomgick-såg skitkul ut och jag skulle gärna vilja varit med mer rent fysiskt - men med tanke på Lina idag är jag nog snarare tacksam. Pennan glödde däremot - hoppas hon kan läsa mina snabba anteckningar.

Häftigt hur man kan luras vid slagsmål för att det ska se verkligt ut. Bl.a skulle R sparka Lina mellan benen vilket hon avstod från pga tidigare foglossningar. Föreslog han kunde visa på mig. Utifrån sett såg det säkerligen ganska sjukt ut då jag hade typ lång tunika på mig som R lyfte på framifrån för att kika om jag intagit rätt position med bålen. Jag storskrattade tillsammans med de andra åt situationen alltmedan R sparkade ett flertal gånger vilket i sin tur gjorde att det såg ännu mer crazy ut. Det gör inte ont alls kan jag tillägga. Det är en del ordentliga slagsmål i uppsättningen nämnligen.

Lina är duktig och har verkligen blick för detta med teater. Kreativ, kan se scener / situationer i bilder både personligt och dramaturgiskt vilket inte är det lättaste .Imponerande. Ska bli spännande följa Linas utveckling inom sitt yrkesval vilket gläder en gammal trött dramapedagog...

På em hämtade Niclas mig och jag tillbringade em o kväll hos honom och Bella. Bella o jag fixade med datorerna, käkade Niclas världsgoda potatisgratäng med vitlök och biff - jättegott.

Hemma vi 20.30,lagom till att se den nya Wallander på Tv. Paus nu -den e skitbra faktiskt.

natti













Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards