Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Smakbitar av litet av varje...

Av ulla lundstedt - 30 maj 2008 16:59

Idag har jag varit bjuden på tårtkalas på Morris och Beppes dagis. Alla föräldrar hade tårtor med - det blev som sagt en hel del. Lina hade gjort en tårta i form av en röd bil från Morris älsklingsfilm om bilarna. Vet inte vad den heter. Tårtan var kanonhäftig - nästan synd att börja skära i den. En liten smakbit från de flesta tårtorna resulterade i att jag nu sitter här smått illamående med uppsvälld mage. Äter aldrig kakor, tårta eller godis annars, så min mage, kropp och psyke är totalt chockat. Känner hur jag blir fetare o fetare...Kommer dröja innan jag äter tårta igen. Alla barnen var hysteriskt glada och kom sockerkickade hem.

Varmt, underbart väder idag. Skulle stuckit till kallis, men var tvungen handla etc innan, dessutom fick jag punka på cykeln. Lämnade in den för att hämta den på måndag-300:- fattigare. Shit-pengar jag inte räknat med.

I går kväll var jag med styrelsen på krogen som ligger här runt hörnet. Mysigt ställe och god mat, god stämning.Avslut för sommarens ankomst.

Ikväll har vår samordnare kallat alla pedagoger till avslutningmiddag på krogen och de flesta har anmält sig komma. Själv står jag över. Anser inte jag har råd. Får bli en annan gång för min del.

Tänker på Tess som ska dansa imorgon i S-viken. Önskar jag var där o kunde se henne. Duktig o modig är hon!

Fattar inte varför jag känner mig så jävla trött. Kanske inte helt fel försöka komma isäng tidigare....hopplös nattmänniska.

Såg Uppdrag Granskning betr Stieg Larssons bortgång och allt strul kring hans testamente, tillgångar, pengar och det ej fullbordade sista manuset. Hela historien gör mig så jävla upprörd! Hans sambo sedan 30 år har "fråntagits" all rätt till att ärva. Inte bara sin och hans lägenhet, utan alla tillgångar, pengar etc. För att de inte var gifta. Stiegs bror Joakim och hans pappa (som de inte ens umgicks med) anser (tydligen juridiskt rätt) att det är de som ska ha allt, ingenting åt hans sambo som nu står där helt utblottad. Dessutom har de mage förtala henne å det grövsta. Men hon sitter på det sista ej färdigskrivna manuset som hon vägrar lämna ifrån sig - med all rätt! Finns mkt skriva om denna trista story. Som två råttor satt brodern Joakim och pappan där i TV och sneglade med flackande blickar på varandra då de försökte försvara sig, sina uttalanden och inställning till sig själva förstås.Känner stor avsky inför dessa girigbukars avsaknad av empati och mänsklig värdighet. Skäms!!

Denna jävla sambolag måste ändras.

Stieg som i hela sitt liv slagits för demokrati, mot rasism, utslagning, varit utsatt offer tillsammans med sin sambo från Sverigenazizterna, varit verksam i Expo etc etc blir efter sin död "belönad" på detta förnedrande sätt. Vidrigt!

Nu ska jag kasta av mig alla kläder, kasta på mig min zarong, kasta mig ner i soffan....puh....varmt här inne....och jag älskar det!

pussinuss


 
 
antigone

antigone

30 maj 2008 23:21

Ja du och känner som du!

http://www.antigone.bloggagratis.se

 
Ingen bild

gustavius

31 maj 2008 20:02

hej mammsen säger bara en grej karma .vi har känt många gireburkar och ingen av dom är specielt happy.dom får vad dom förkänar förr eller senare. looove uuuuuu

 
Ingen bild

bobo

31 maj 2008 22:16

Till Gustavus:
Hoppas verkligen de får smaka på sin egen medicin - utan att känna mig hämndlysten - men ngn gång måste ett rättvisepatos gälla typ karma-tror jag på!
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ulla lundstedt - 10 juni 2015 11:16

Det var verkligen länge sedan jag skrev blogg. Råkade halka in på min bloggsida o tänkte jag skriver ner några rader. Väntar på sommaren ska anlända med full kraft - idag är det sol o fint i varje fall. Morris ligger i hängmattan då han är sko...

Av ulla lundstedt - 18 augusti 2013 17:11


  En impulsiv handling fick mig plötsligt sitta här igen.    Helt oplanerat. Egentligen håller jag på att sortera alla dvd jag har betr min tatergrupps uppsättningar samt manus som jag lagt ner på cd. Det får väl va så länge.   Mkt har ...

Av ulla lundstedt - 23 juli 2012 09:37


     (KLICKA GÄRNA PÅ BILDEN)   Idag hade jag - igår - absolut bestämt mig för att börja mitt nya liv ! 1. Kaffe, samt en halvtimmes promenad . 2. Stretcha samt maggympa. 3. Direkt in i duschen, väldoftande hudkräm, kläder dvs morgon toile...

Av ulla lundstedt - 21 juli 2012 14:19

     LANDON ett litet nytillskott i familjen -erna! Mitt 3:e b-b-barn!    gammelfarmor      -    Landon farfar  Niclas                                                      
                           nyblivna pappan Adam ...

Av ulla lundstedt - 18 juli 2012 18:07

Fy så trist väder det är! Idag har jag kännt mig riktigt deppig faktiskt... Har inte varit utanför dörrarna på hela dagen...stööön! Dammsög - sedan slängde jag mig i soffan o läste ut min bok. Blev rekommenderad en av vännerna på kal...

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards