Alla inlägg den 28 januari 2008

Av ulla lundstedt - 28 januari 2008 16:11

Jippi!!

Vaknade vid 9-tiden, kaffe-snus som vanligt till SDS och ovanligt nog en Smoothie (bär,sojamjölk fröer-vad de nu heter, linfrö och proteinpulver).

Koncentrerade mig på att idag skulle jag till Forum o träna. Lina "skällde" på mig igår över att jag inte sköter mig som jag borde med mat, träning etc etc och jag vet att hon har helt rätt. Jag har blivit bekväm i samband med de x:a kilon jag dragit på mig och tycker inte det egentligen spelar ngn roll, tar för lång tid gå ner i vikt o är för jobbigt.   

Så idag tvingade jag undan alla andra måsten och djup fokuserad cyklade jag dit. Pallade inte promenera dit. Gick istället en halv timme på bandet (rekord!), letade rätt på var nu alla maskinerna stod och körde helt enligt mitt schema OBS utan att fuska.

Kom på att nu skulle jag ju käka mellanmål..köpte en proteinchoklad "typ" - det måste ju vara kanon-nyttigt just nu efter träningen tänkte jag.  Äckligt!Tror emellertid den var gjord av protein o enbart socker! Örrrk - klarade bara ta ett par bitar. Inte bra alls - socker är ju helt bannlyst.

Duschade, bastade och beslöt mig för att sola. Väl på rygg i solariet kom jag på att jag glömt "ögonskydden" som jag läste på dörren tidigare att man absolut! skulle ha i dessa solarier annars kunde hornhinnorna förstöras.Faaan-jag låg emellertid kvar - ville inte loosa pengarna jag betalt - och fantasin satte igång. Med bultande hjärta låg jag kvar tiden ut och hoppades jag skulle kunna se då det var slut. Har ju blivit starropererad och vad/hur detta nu än gjordes, kanske just mina ögon inte skulle tåla solariet-trots att jag hårt knep ihop ögonen. Såg då oxå för min inre blick hur jag blivit solbränd i ansiktet med massor av kritvita dragspels-sprick-rynkor runt ögonen -men det kanske jag ju inte kunde se ?! 

Plupp- slut och jag öppnade med bultande hjärta sakta ögonen - kolsvart!! Flög upp genom att slå huvudet i locket med en ordentlig smäll.

"Aj som satan!... hjälp! - höll lamporna i "taket?!".... upp med locket och en snäll, varm o glad lampa lyste mig i ansiktet. YES jag kunde se - jag klarade mig - jag var inte blind (ler).

Nu var klockan redan 15.30 (jisses.) Lunchdax.

Cyklade hem och värmde en tallrik jättegoda wallenbergare med broccoli  som jag fick med mig av gulliga Lina igår.Shit vad jag kände mig nyttig.

Och nu sitter jag här o skriver. Det är ju som jag sagt tidigare. Detta är ju ett heltidsjobb!

Måste fixa material till teatern - kan jag ta i morgon.

Mitt mål är 2-3 ggr i veckan träning - äta o laga mat (värsta jag vet) - inget vin till middagen (suck ) - jo till helgen i alla fall.

Tog mina hälsopilller oxå. De har jag annars vant mig vid att glömma.

Tjabba!


Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards