Alla inlägg under januari 2009

Av ulla lundstedt - 7 januari 2009 16:16

Sista dagen i Sandviken. Var ute åkte pulka tillsammans med tjejerna. Peppe skulle få möjlighet sova en stund eftersom han var mkt trött o kass i magen. Efter en liten stund dök han upp i backen i alla fall - dummer....

Hemma igen hade jag fått mms och missat 2 samtal på mobilen. Visade sig att Niclas vurpat med sin EU-moppe och brutit vristen i ena benet samt ena handen. Min första anblick av bilden med gipset fick mig att gissa att det var Hasse som lekt doktor med killarna. Kunde inte i mun vildaste fantasi tro att det hänt Niclas ngt. Peppe såg det naturligtvis och vi kastade oss på trelefon för att höra hur det stod till. Tänk så hemskt det känns och så lätt olyckan kan vara framme. Själv tackar jag alla högre makter att han lever. Att det var så tidigt så inte stortrafiken på vägarna kommit igång, att han hann tänka så pass o reagera så snabbt att han drog in hakan och kasade på hjälmen!! -tänk om han inte haft hjälm...Folk körde förbi utan att stanna. Själv försökte han starta moppen igen trots trasigt högerstyre stående på bruten fot och växlande med bruten hand. Körde till jobb ! där arbetskamraterna såg till att ringa Bella som körde honom till ambulansintaget. Stackars Niclas - mkt som för honom känns motarbetat nu - men jag är lycklig över att han lever. Hemska tanke.

Känns konstigt inte vara hemma i Malmö när sånt händer även om jag inte kunde gjort ngt. Gäller att vara tacksam för desmå stunderna.


Av ulla lundstedt - 5 januari 2009 08:54

Idag tisdag den 4 januari fyller Manuella år. Ska ringa o gratta mitt första lilla barnbarn som nu fyller 27 år.

Befinner mig i ett vackert kallt Sandviken -idag 19 grader kallt. Sprakande brasa som sprider värme inomhus och solgnistrande snö utomhus.

Idag skall vi gå ner till sjön. Hörde att Tess kokat varm choklad.

Kylan är inte densamma som Mö. Klarare luft-ingen vind - inte så rått som hemma.

puss kram

Av ulla lundstedt - 2 januari 2009 15:32

Packar upp och packar ner -som vanligt. Letar kläder som går om mig och jag kan röra mig i. Reser till S-viken i morgon 13.14

Kallt -14 grader och mkt utevistelse lär det bli. Ingår inte i mina vardagligheter precis. Lånat termobrallor av Lina etc. Alla julklappar till tjejerna ska med så det blir inte mkt över betr min egen person om jag ska klara mig på 1 väska. Vilket jag ska.

Irriterad över att min förkylning inte vill ge med sig fortare. Inte mkt snuva alls, litet torrhosta och ögonkrämen verkar ge resultat. Huvudvärk varenda dag-troligtvis från ögoninflammationen hoppas jag. Så jävla trött bara.

Bestämt mig för att det ska vara över, borta i morgon.!!!!!!

Ska bli jättekul träffa tjejerna Tess och min älskade son vilket inte är alltför ofta beroende på avståndet.

see U..

Av ulla lundstedt - 1 januari 2009 22:46

Har just sett Gardells 1:a avsnitt på sin TV-serie "De Halvt Dolda" och har väl aldrig tidigare i mitt liv mått så jävla dåligt efter en film. Blev så fruktansvärt illa berörd och kan inte ens peka på vad det egentligen är i filmen som fick mig att få sådan ångest. Religiösa fanatiker, alkismorsor, skinnheads, psykopatpappor etc har jag väl sätt i tusentals filmer tidigare.

Upplevde denna films första avsnitt så fruktansvärt destruktiv, tung, mörk utan hopp för mänskligheten att överleva. Varför skulle mamman falla i isen och drunkna mitt framför ögonen på den 10-åriga sonen som blev liggande kvar på magen på isen och tittade ner i hålet efter sin mamma.Fanns ingen röd tråd, sammanhang alls. Inte vad jag kunde se. Säkert blir den hyllad av kultureliten!

Vägrar se fortsättningen.


Av ulla lundstedt - 1 januari 2009 14:13

Denna kamp har pågått sedan 60-talet och pågår världen runt idag.

love and peace..

(Ögonblicksbilden av Laila Freivold har ofrivilligt smugit sig in) -blunda! 


Av ulla lundstedt - 1 januari 2009 02:34

Ville bara skriva ner det nya årtalet för att återkomma i morgon.

Skulle lagt mig för länge sedan men det är ett kanonbra underhållningsprogram på dansk TV2 just nu med Paul Pott.

Natti alla himlens stjärnor...må de lysa klart över oss alla under det nya året.

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards