Alla inlägg den 27 april 2008

Av ulla lundstedt - 27 april 2008 21:43

Hade inte alls tänkt skriva ngt nu-egentligen. Känner mig alldeles för trött. Har läst litet bloggar jag inte gjort på några dagar och kollade min egen. Nu sitter jag här.

Blev inte mer skrivet den dagen jag hoppade i säng istället. Men kände att jag behövde det. Vaknade vid 11-tiden utan ångest för en gång skull o kände mig ganska utvilad. Å-gren på morgonen är ngt jag lärt mig leva med, även om känslan att vakna utan detta verkligen ger mersmak. 

Solen sken från klarblå himmel. Dagen innan hade jag fixat luft i däcken på moppen och varit på macken köpt bensin. Tog min älskade Ciao i handen och stack ner till Kallis. Brukar kosta på mig halvårskort men denna dag skulle jag först kolla läget och betala för en gång. Upptäckte att jag glömt plånboken hemma! Killen i luckan känner igen mig som "stammis" och vinkade in mig - gratis! Snacka om "luck"!

Bryggorna var redan överfulla av nakna kvinnokroppar. Svårt hitta bra ställe ligga på, men det är jag en mästare på. Så skönt det var. Speciellt då käringarna bredvid höll käften en stund.

Låg o gassade i solen, läste. Avslutade med en bastu och ett dopp i havet. Tänka sig - redan 9 grader. Jätteskönt!

Igår var jag hemma o tog det lilla lugna. Plockade o fixade undan en del som legat o kallat. Blev bjuden på middag av Lina. Gott.

Nicke ringde förresten och frågade när jag kom?! Jag hade ju lovat vara där 17.00 och nu satt de o väntade med maten.!

Hjäääälp! tänkte och sa  jag - har jag?! Lättlurad som jag är - Nicke är en baddare på att lura mig - skrattade han och sa att han skojade. Typiskt Nicke. Men det värmde hjärtat att de kanske saknade o längtade litet efter mig.

Bara dessa veckor som kommer är över.

Repat med min ungd.grupp idag. En fantastisk söndag med 18 grader, sol och blå himmel befann jag mig inne på en mörk scen från kl. 10.00 - 17.00 Ungd. kom 12.00 - 16.00 Astrött då jag kom hem. Burit stora fonder som jag satt upp, scengolv kläder etc etc. Först plocka fram allt, organisera det hela, sedan plocka undan allt igen, på ett sätt så  att allt är lätt att hitta igen. Puh! Gick igenom in-ut gångar etc. Sånt som är viktigt- men satans tråkigt. Hann trots det gå igenom ett par scener. Hoppas nu bara de lär sig det de ska kunna till nästa gång. Alltid likadant och ändå vet jag att det går vägen då det väl gäller.

Jätteskönt Lina bjöd på middag - hade inte pallat laga ngt själv idag.

Är förresten glad över att jag lyckades programera in "Zigenarnas tid" som gick på TV2 igår. Har sökt den med ljus o lykta på bibl. videoaffärer, nätet etc men finns inte att uppbringa. Älskar dessa filmer som "Svart Vit Katt", "Gadjo Dillo", "Underground" - regi Kusturica. En annan super favvo är "Cinema Paradiso", "Cykeltjuven" - Italiens film....

Natti - störtdyk i bingen!

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards