Alla inlägg den 19 april 2008

Av ulla lundstedt - 19 april 2008 18:11

Denna vackra sommarsöndag blev inte alls som jag förväntat. Glad i hågen hade jag bestämt mig för att äntligen fixa moppen som stått på sock i källaren en längre tid. Fixa bensin och sedan sticka ner till mitt älskade Kallis. Letade efter "manicken" jag måste byta ut mot den andra "manicken" på hjulet för att kunna pumpa. Den har jag alltid i mitt lilla läderskrin med pennor. Shit! Borta. Ok då hade jag antagligen glömt den på bibl. på Teatern, eller på scenen där jag var och fixade kläder rekvisita etc igår. Tog cykeln dit för att snabbt hämta det hela. Nada - ingenting där. Ok då ligger den väl kvar uppe på den söndagsstängda ateljen- Suck!

Accepterade att det inte skulle bli ngt havsbad idag med bastu.

Här i Mö finns aldrig ! några mellanläden betr vädret. Från begynnande vår spricker vädret nästa dag upp till nästintill hel sommar. Folk gick i t-shirt  åt glass och satt o solade överallt. Vad gjorde jag då?! Stack inom till Lina som repade Hud mot Hud för att se hur det gick med stagefightingen då Rickard var där. Meningen var att jag skulle sticka meddetsamma jaja efter en liten stund i alla fall. Några i gruppen var i annat reprum för att repa sin scen och bad mig komma och hjälpa dem. Lina o Rickard höll på för fullt på scenen med en annan gruppscen. Ja - naturligtvis fastnade jag. Jätteintressant se hur R jobbar och hur de unga skådisarna formar scen efter scen på ett föredömligt svårt - och skitbra sätt. Spännande.

Hemma 16.30 Satte mig direkt på balkongen för att lapa sol. Hade inte tålamod sitta still - tankarna for runt i huvet betr morgondagens repa med min grupp.Trots att jag trodde jag fixat "allt" kvarstod en del rekvisita jag måste fixa själv av mitt eget "hemmaprylar".Kvarstår att köpa näsringar och tatueringar. Sista.

Solens strålar i morgon får glädja o stärka mina medmänniskor. Jag får ta igen det på må. Efter att ha fixat moppen.

Hade bestämt mig oxå för att åka hem till Nicke o Bella efter mitt "korta" besök hos Lina men även det föll ut ur planeringen. Tiden går så j-a fort.

Jaja det går fler tåg men Nicke jobbar ju så knasiga tider. Kul träffa honom oxå.Får väl vänta en vecka till....elller två....då han troligtvis jobbar nästa helg.

Skönt när festivalen är över - faktiskt. Mkt mer jobb än ngn anar.

kram

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards