Alla inlägg den 1 april 2008

Av ulla lundstedt - 1 april 2008 15:34

Livet är märkligt. Vaknade idag till en lugn mysig dag. Nästan chockad drack jag gott kaffe, käkade en avocado, rökt oxkött och groddar till frukost. Hade ett jätteroligt samtal med Lina i telefon där hon berättade om mötet med kursledaren på Högskolan som hon framfört kritik till betr kursplanen. Känner mig stolt över hur hon agerar, klokt, insiktsfullt, respektfullt. Fattar egentligen inte var hon fått all insikt betr dessa ämnen som hon har. Det är inte allt som man kan läsa sig till, utan det måste vara medfött, kryddat med litet social fostran kanske (ler). Att kritisera utan konstruktiva förslag är meningslöst. Hon hade hela tiden kloka argrument och förslag på hur kursplanen måste utformas och varför- hennes kursledare antecknade för fullt. Oavsett hur kursplanen nu utformas har hon gjort ett bra jobb - både betr omtanken om kolleger, utbildning etc och inte minst sin egen personliga utveckling. Bra Lina!

Direkt efter samtalet med Lina tog jag min träningsväska o stack till Forum. En halvtimme ! på snabb-promenad-bandet och 15 gånger 2 på maskinerna. Svetten rann i pannan o nacken. Ner till dusch o härlig bastu. Avslutade med att kosta på mig litet plast-sol.

Cyklade hem med uppknäppt jacka. Solen sken varmt faktiskt. Käkade lunch-visserligen samma som frukost - so what. Nu sitter jag här, kollat mail, pratat med Maddy en kompis på MSN som börjat blogga. Läst litet blogg och kollat på aftonbladet som ska samarbeta med Schulman-bröderna. Fy fan säger jag. Ska skaffa annan sida på datorn. Dessa äckel-peckel som tror humor är att cyniskt och ironiskt ljuga, bedra, manipulera människor dvs tro sig vara roliga helt på andras bekostnad. Jag skiter väl ett stort stycke i deras fyllesnack som vi ska kunna följa genom att alla deras sms ska bli offentliga, genom GMS var de befinner sig på vilken gata i Sthlm  och då kunna gå ner till dem o säga hej ( vilket alex sa i intervjun -patetiskt) etc etc som de beskrev i aftonbladet. Det skulle vara roligt o intressant?! Desstom ska vi vanliga dödliga få lov att chatta med dessa bödlar. Samt den fnissande hustrun till den ene av dem.

Killinggänget har tyvärr oxå lierat sig med Schulmansmaffian och ska blogga åt/med dem på sajten 1000 apor. De stackars aporna på Zoo kan få mindervärdighetskomplex för mindre. Även om likheten mellan bröderna  Schulman o en apa säkert inte är tillfällig.

Nu ska jag planera min Kabaret "Skitsnack-Känslornas Kaffesump" som den heter på anmodan från ungdomsgruppen får jag tillägga - kanske.

kram

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards