Alla inlägg den 17 februari 2008

Av ulla lundstedt - 17 februari 2008 11:29

Morris ringde och bjöd upp mig på söndagsfrukost. Jättemysigt och gott.

Rostbiff, skinka, ost, leverpastej, grönsaker, massor av ägg (Beppe storäter äggvitor), avocado, päronklyftor, apelsinklyftor, jordgubbar, nybakade bullar, juice och kaffe!

Passade barnen igår då Lina och Hasse var på vift - krogen och Veranteatern. Jag skulle oxå gått på teatern men avstod ståndsmässigt med tanke på Lina o Hasses vikt av att ensamma få rå om varandra. Kändes bara bra-de behöver det.

Benjamin var ute med kompisar, hade varit på bio och sedan sammanstrålat med några tjejer som de följde med hem till. Han ringde 2 ggr om han fick stanna kvar litet längre.Frågade honom vilken tid han själv tyckte skulle vara lagom och vi kom överens om 21.00 Han kom litet senare, då ngn "luftat" hans cykel (ler). Tydligt förälskad.....

Josefina hade en väninna hemma som skulle sova över. Alltid ngn hos Lina som ska sova över - mycket barn/ungdomar florerar i deras hem.

Morris skulle få vara uppe länge, käka ostbågar, coca tillsammans med oss och under tiden jag nattade Beppe.

Inga problem alls natta Beppe. Han hade ingen att spela ut mot denna kväll. Annars är det turbulenta nattningar om vem som ska natta - mamma eller/och pappa. Där känner han makten (ler).

Vi läste en bok och han lade sig ner med handen som vanligt krafsande mellan mina tuttar och somnade på 10 minuter. Efter en stund började han hosta. Kom upp sömndrogad och hostande. Jag kom på att jag glömt inhalera honom och gjorde det så gott det gick då han slogs som en galning. In i säng igen, somnade och hostade! Han sov-vaknade-sov-vaknade vid varje hostattack. Jag räknade till 10-12 mellan varje hostattack. Stackarn. Hämtade inhalatorn igen och gav honom denna gången rätt dos. Verkade ha ont i magen, ville ta av pyjamasbyxorna och sedan blöjan. Till slut somnade han utan hostattacker och bar rumpa.

Strax därpå kom två glada föräldrar hem.

Kände inte jag missat ngt betr Melodifestivalen. Av kvällens artister finns bara tvillingarna som jag skulle vilja se. Carola står mig upp i halsen och Sannas icke-utstrålning har jag svårt för, de andra ointressanta.

Läste att det finns stridigheter på TV4 och Stina Dabrowski som hotar avgå på studs om inte hennes intervju etc med Tito Beltran fick vara med.

Anser det skulle vara ytterst osmakligt låta honom framträda i TV och oemotsagd få framföra sina synpunkter. Framställa sig som ett offer gör mig illamående. Står helt på TV4 producenternas sida som stoppat det hela.

Nu ska jag bara vila denna söööööndag.

kramis

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards