Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Tillstånd

Av ulla lundstedt - 20 september 2008 21:55

Länge sedan jag skrev.

Tappat lusten, tycker det känns meningslöst på ngt sätt. Ungefär som hela min livsinställning i övrigt just nu glidit in i förresten. Är mestadels hemma, går ytterst sällan ut, bara om jag absolut måste, overksamheten gör mig trött, sitter vid datorn, kollar in filmer som tycks blivit ett "gift" för mig. En flykt? Känner olust, inspirationslös, non kreativ alls då jag ska till min teatergrupp. Känner att jag sist inte gjorde ngt bra jobb vilket stör mig mkt. Lagt av med mina "vitaminer" - helt enkelt glömt dem (?)- konstigt. Inga promenader, ingen träning-arslet blir bredare o bredare.Undviker klä mig - tycker ingenting passar, är snyggt eller känns bra. Deprimerad? Nej-känns inte så - bara jävligt låg. Tycker livet gått/går mig förbi.

Så "roligt" det var läsa det här då........

Tänker på min älskade Josefina nu.

Funderar mkt på varför alltid de bästa människorna ska vara de som blir attackerade och slagna på. Den som vill allas väl, ställer upp i alla lägen etc är den som blir sviken å det grövsta. Måtte fan ta dem.

Glad verkligen att Lina är så pass stark idag och orkar och kan vara det enorma stöd för henne som hon är. Det känns bra.

Gläder mig oxå enormt mkt över Linas utbildning. Hon är som klippt och skuren för detta och mer till faktiskt. Övertygad om att hon kommer att lyckas och "gå långt" (som man brukar säga) då hon har en otrolig framåtanda och tar tag i saker och ting.

När jag ser henne idag, känner jag det ibland som just tiden runnit mig förbi. Kanske betyder att jag blivit gammal (hemska tanke). Ser mig själv i henne. Hur är det man brukar säga - jag regregerar,dvs faller tillbaka till den tid då jag var i hennes ålder, entusiastisk, drivande, klok etc. Tänker tillbaka, blir lycklig å hennes vägnar då jag vet hur det känns. Kan då själv längta  till just denna tid av upprymdhet och längtan.

Då tyckte jag det var fantastiskt att jag fick betalt för det som jag ansåg var min "hobby"-teatern. Lediga betalda sommar/jullov tillsammans med barnen.

Nu är det deras tur.

Shit - var tar tiden vägen. Just nu känns det som luften tagit slut. Ja, jag vet. Det är bara jag själv som kan fylla ballongen med luft igen. 

Visst kommer jag att göra det oxå - transportsträckan dit tar litet längre tid nu bara.

Usch, vilket tråkigt inlägg - förhoppningsvis en annan ton nästa gång.

Den som lever får se.

bye


 
 
antigone

antigone

29 september 2008 11:10

Richard skrev till mig en sak för ett tag sen.
"De Gud älskar mest får utstå de svåraste prövningarna.....och Gud måste älska dig massor".
*hehe*...från en icke-gudlig människa till en annan.

Josefina kommer ta sig förbi det hela med tiden. Vi är många omkrig henne.
Puss

http://www.antigone38.wordpress.com

 
Ingen bild

Mia

14 oktober 2008 08:31

Hej hej!
Mia spanar in här och hoppas det är okej med dig?

Kram kram!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ulla lundstedt - 10 juni 2015 11:16

Det var verkligen länge sedan jag skrev blogg. Råkade halka in på min bloggsida o tänkte jag skriver ner några rader. Väntar på sommaren ska anlända med full kraft - idag är det sol o fint i varje fall. Morris ligger i hängmattan då han är sko...

Av ulla lundstedt - 18 augusti 2013 17:11


  En impulsiv handling fick mig plötsligt sitta här igen.    Helt oplanerat. Egentligen håller jag på att sortera alla dvd jag har betr min tatergrupps uppsättningar samt manus som jag lagt ner på cd. Det får väl va så länge.   Mkt har ...

Av ulla lundstedt - 23 juli 2012 09:37


     (KLICKA GÄRNA PÅ BILDEN)   Idag hade jag - igår - absolut bestämt mig för att börja mitt nya liv ! 1. Kaffe, samt en halvtimmes promenad . 2. Stretcha samt maggympa. 3. Direkt in i duschen, väldoftande hudkräm, kläder dvs morgon toile...

Av ulla lundstedt - 21 juli 2012 14:19

     LANDON ett litet nytillskott i familjen -erna! Mitt 3:e b-b-barn!    gammelfarmor      -    Landon farfar  Niclas                                                      
                           nyblivna pappan Adam ...

Av ulla lundstedt - 18 juli 2012 18:07

Fy så trist väder det är! Idag har jag kännt mig riktigt deppig faktiskt... Har inte varit utanför dörrarna på hela dagen...stööön! Dammsög - sedan slängde jag mig i soffan o läste ut min bok. Blev rekommenderad en av vännerna på kal...

Presentation

Omröstning

Hur känner du mig?
 vän
 familj
 arbetskamrat sen tidigare
 okänd
 känner endast igen dig.....
 teaterkollega

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mitt liv i ett litet nötskal


Ovido - Quiz & Flashcards